Reply
Member
modernconcepts
Posts: 5
Registered: ‎04-15-2013
Accepted Solution

Error Code

Setting up Authorize.net payments and I'm getting an error:

 

"Sorry, an error occurred: This transaction cannot be accepted. "

 

There are no error codes given to research possible problems. I spoke with tech support and was told the error codes post directly to my server from Authorize.net. He couldn't tell me where though, he didn;t know. He just told me to search through all my files to find it.  Not sure how thats even possible but I looked anyway and found nothing. He couldn't help me any further and told me to post here.

Expert
RaynorC1emen7
Posts: 3,367
Registered: ‎03-08-2010

Re: Error Code

Test account? live account? Which API? Using sample code? SDKs? Some addon to something?

Member
modernconcepts
Posts: 5
Registered: ‎04-15-2013

Re: Error Code

Never installed Authorize.net service before. This is my first time so I may not have all the answers but I will try.

 

This is for a live account (verified by tech support)

 

Using the Direct Post Method, following instructions here:

http://developer.authorize.net/integration/fifteenminutes/

 

Here is the direct_post.php page: http://www.marthahasacleaningservice.com/direct_post.php

 

No add on - Just setting up a payment page. Once its done I would like it so a user can input their own payment amount

 

I placed the SDK files in this folder: http://www.marthahasacleaningservice.com/payments/

 

Thanks!

Matt

Expert
RaynorC1emen7
Posts: 3,367
Registered: ‎03-08-2010

Re: Error Code

[ Edited ]

From http://developer.authorize.net/guides/AIM/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm#href=4_TransResponse...

 

With the Response Reason Text of "This transaction cannot be accepted."

Look like the x_fp_hash is not valid. check your transactionKey.

Member
modernconcepts
Posts: 5
Registered: ‎04-15-2013

Re: Error Code

I checked the key code and it was correct, copied and pasted again to be sure, checked to make sure to extra spaces were added in the process and it still didn't work.

 

I generated a new transaction code and pasted that in and it seems to be working now.

 

Thank you!