Reply
Highlighted
Member
Posts: 1
Registered: ‎11-08-2012

ARB Create not capturing email

I am in the process of testing an application using ARB.  I am able to submit the create request successfully, however the email address sent with the request is not being captured.  I have posted the text of the xml request below.  I am using the php sdk to submit the request.  

 

"<?xml version=\"1.0\" encoding=\"utf-8\"?>" .
"<ARBCreateSubscriptionRequest xmlns=\"AnetApi/xml/v1/schema/AnetApiSchema.xsd\">" .
"<merchantAuthentication>".
"<name>" . LOGINNAME . "</name>".
"<transactionKey>" . TRANSACTIONKEY . "</transactionKey>".
"</merchantAuthentication>".
"<subscription>".
"<name>sevenplacesmonthly</name>".
"<paymentSchedule>".
"<interval>".
"<length>". $length ."</length>".
"<unit>". $unit ."</unit>".
"</interval>".
"<startDate>" . $startDate . "</startDate>".
"<totalOccurrences>". $totalOccurrences . "</totalOccurrences>".
"</paymentSchedule>".
"<amount>". $amount ."</amount>".
"<payment>".
"<creditCard>".
"<cardNumber>" . $cardNumber . "</cardNumber>".
"<expirationDate>" . $year . "-" . $month . "</expirationDate>".
"<cardCode>" . $secure . "</cardCode>".
"</creditCard>".
"</payment>".
"<customer>".
"<id></id>".
"<email>" . $email . "</email>".
"</customer>".
"<billTo>".
"<firstName>". $fname . "</firstName>".
"<lastName>" . $lname . "</lastName>".
"<address>" . $address . "</address>".
"<city>" . $city . "</city>".
"<state>" . $state . "</state>".
"<zip>" . $zip . "</zip>".
"</billTo>".
"</subscription>".
"</ARBCreateSubscriptionRequest>";

 

Any suggestions?

Highlighted
Administrator Administrator
Administrator
Posts: 563
Registered: ‎08-03-2011

Re: ARB Create not capturing email

Hi,
 
I don't see any errors with your XML format and it is apparently being accepted by our system. I would have to assume that $email is not being properly populated and therefore the email field is blank.
 
Thanks,
Joy