Reply
Member
Posts: 1
Registered: ‎06-25-2014
Accepted Solution

ARB Silent Post URL is not called

Hi everybody!

 

We've implemented ARB engine for our site, but we met the problem that 'Silent Post' does not call back us on production environment.
We use https for Silent Post URL and tested this URL via http://authnet.johnconde.net/tools/silent-post/simulator.php and it works as we expected.

 

According to the apache logs our URL was not called at all after recurring.

 

I looked to the http://community.developer.authorize.net/t5/Integration-and-Testing/Silent-Post-Not-Working-Check-yo...and found that the problem can be with SSL certificate. Currently we use wild-card certificate (*.ourdomain.com). Can it be the problem? Can anybody confirm it? If certificate is ok then where can be the problem?

 

Thanks  in advance.


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author nickolay
‎08-21-2015 01:58 AM
Posts: 2,765
Topics: 57
Kudos: 248
Blog Posts: 67
Registered: ‎12-05-2011

Re: ARB Silent Post URL is not called

Hello @nickolay 

 

Using a wildcard certificate is just fine, but we do not currently support SNI certificates.

 

Richard

View solution in original post


All Replies
Solution
Accepted by topic author nickolay
‎08-21-2015 01:58 AM
Posts: 2,765
Topics: 57
Kudos: 248
Blog Posts: 67
Registered: ‎12-05-2011

Re: ARB Silent Post URL is not called

Hello @nickolay 

 

Using a wildcard certificate is just fine, but we do not currently support SNI certificates.

 

Richard

Member
Posts: 1
Registered: ‎07-14-2015

Re: ARB Silent Post URL is not called

[ Edited ]

Hello Everybody,

 

We are using the wiidcard certificate. But unable to get the silent post url response at "htttps" but getting the response at http. We are using the domain through the virtual host.

 Is there are something else which i need to perform?

 

Gurminder Singh.