Reply
Highlighted
Member
Posts: 7
Registered: ‎07-17-2011

Re: CIM - Update Customer Profile

hi thanks for your reply.

yes i was entered the correct expiry date.

i have get the valus from getCustomerPaymentProfileRequest.

if i reenter the card number and submiting the form means its working properly.

i just want to with out reenter the card number to update my payment profile its not working its through the error.

is it possible to with out reenter the card number to update my payment profile. please help me......

 

thanks in advance

thank you

dharma

Highlighted
Administrator
Posts: 591
Registered: ‎08-21-2009

Re: CIM - Update Customer Profile

It is required that you include the masked card information, even if you are not updating the card number or expiration date. 

Highlighted
Member
Posts: 7
Registered: ‎07-17-2011

Re: CIM - Update Customer Profile

Hi

thanks for your reply.

Yes I have submitted the masked credit card number like (xxxx1234 and XXXX1234)I am also tried xxxxxxxxxxxxx1234.

But it return the error.  This is not our problem.I don't know whether it is possible to update payment profile with out reenter the credit card number or not. please help me................

 

Thanks in advance

thank you

Dharma

Highlighted
All Star
Posts: 1,072
Registered: ‎08-17-2009

Re: CIM - Update Customer Profile

If you're submitting the masked data as it's returned from the get request, I'm not sure why it's not working. Can you provide your full code for the update request and the associated response?

 

Thanks,

 

Michelle

Developer Community Manager

Highlighted
Member
Posts: 7
Registered: ‎07-17-2011

Re: CIM - Update Customer Profile

[ Edited ]

 

Hi

Thanks for your reply

 

here by i have attached screen shot for my edit form.

 

i have tried with masked credit card number like xxxx1234 and xxxxxxxxxxxx1234

 

this my code:

$cim->setParameter('cardNumber', $_REQUEST['orig_card_num');

other fields also set like this.

 

$cim->updateCustomerPaymentProfileRequest();

 

but it returns the below error.

"cardNumber is required and must be 13 to 16 digits".

 

i have tried to solve  this issue on past one month please help me.

 

thanks in advance

Thank you

Dharma

 

 

Highlighted
All Star
Posts: 1,072
Registered: ‎08-17-2009

Re: CIM - Update Customer Profile

Hey Dharma,

 

Can you actually post the full code of the request? That will help us troubleshoot. 

 

Thanks,

Michelle