Reply
Member
Posts: 7
Registered: ‎04-23-2021

Empty Response when sending a JSON payment request

Hi,

 

I was wondering if someone could help understand why I would get an empty response when I post a JSON message.

 

I currently writing a direct integration and the JSOn object seems fine and I get a HTTP Status code of 200 when I hit the test endpoint, but the response is empty.

 

Here is a copy of the message structure:

 

{
  "createTransactionRequest": {
    "merchantAuthentication": {
      "name": "***",
      "transactionKey": "***"
    },
    "refId": "20555401",
    "transactionRequest": {
      "transactionType": "authCaptureTransaction",
      "amount": "10.25",
      "currencyCode": "GBP",
      "payment": {
        "creditCard": {
          "cardNumber": "***",
          "expirationDate": "2021-12",
          "cardCode": "***"
        }
      },
      "profile": {
        "createProfile": true
      },
      "order": {
        "invoiceNumber": "SALE1234",
        "description": "Test Product"
      },
      "shipping": {
        "amount": "4.25"
      },
      "customer": {
        "id": "12345",
        "email": "***"
      },
      "bill_to": {
        "firstName": "***",
        "lastName": "***",
        "company": "***",
        "address": "***",
        "city": "***",
        "state": "***",
        "zip": "***",
        "country": "***"
      }
    }
  }
}

  

If anyone could point me in the write direction, I'd be apprecaited.

 

Kind regards

Chris