Reply
Member
Posts: 3
Registered: ‎05-12-2017

Error connecting to AuthorizeNet

While payment transcation i am getting this response

 

Please find the response below

 

<pre class="pr">Array(    [status] => 0    [errmsg] => Error connecting to AuthorizeNet    [responseCodes] => AuthorizeNetAIM_Response Object        (            [_response_array:AuthorizeNetAIM_Response:private] => Array                (                )            [approved] =>             [declined] =>             [error] => 1            [held] =>             [response_code] =>             [response_subcode] =>             [response_reason_code] =>             [response_reason_text] =>             [authorization_code] =>             [avs_response] =>             [transaction_id] =>             [invoice_number] =>             [description] =>             [amount] =>             [method] =>             [transaction_type] =>             [customer_id] =>             [first_name] =>             [last_name] =>             [company] =>             [address] =>             [city] =>             [state] =>             [zip_code] =>             [country] =>             [phone] =>             [fax] =>             [email_address] =>             [ship_to_first_name] =>             [ship_to_last_name] =>             [ship_to_company] =>             [ship_to_address] =>             [ship_to_city] =>             [ship_to_state] =>             [ship_to_zip_code] =>             [ship_to_country] =>             [tax] =>             [duty] =>             [freight] =>             [tax_exempt] =>             [purchase_order_number] =>             [md5_hash] =>             [card_code_response] =>             [cavv_response] =>             [account_number] =>             [card_type] =>             [split_tender_id] =>             [requested_amount] =>             [balance_on_card] =>             [response] =>             [error_message] => Error connecting to AuthorizeNet        ))</pre>


Posts: 2,765
Topics: 57
Kudos: 251
Blog Posts: 67
Registered: ‎12-05-2011

Re: Error connecting to AuthorizeNet

Hello @venkatarao

 

If you are connecting to our sandbox, please note that we now require a TLS 1.2 connection.  Learn more: https://community.developer.authorize.net/t5/The-Authorize-Net-Developer-Blog/TLS-1-1-and-1-0-Disabl...

 

Richard