Reply
Highlighted
Member
Posts: 9
Registered: ‎12-18-2018
Accepted Solution

How to set response type to JSON for the GetTransactionDetails method

[ Edited ]

i am using `php-sdk` and wanted to save the entire transaction response into json as shown on the API Live console, but in the sample code here https://github.com/AuthorizeNet/sample-code-php/blob/master/TransactionReporting/get-transaction-det... i can see any example provided to set the response type to `JSON`, is it supported?


Accepted Solutions
Highlighted
Solution
Accepted by topic author buttflattery
‎12-28-2018 12:48 AM
Authorize.Net Expert
Posts: 75
Registered: ‎07-27-2016

Re: How to set response type to JSON for the GetTransactionDetails method


@Renaissance wrote:

There is no need to set anything. The response is in Json format by default. 


NOTE: The result in JSOn by deault as mentioned by @Renaissance in-case you are using the sdk version 2.0.0-ALPHA or above.

View solution in original post


All Replies
Highlighted
All Star
Posts: 727
Registered: ‎11-05-2018

Re: How to set response type to JSON for the GetTransactionDetails method

There is no need to set anything. The response is in Json format by default. 

Highlighted
Solution
Accepted by topic author buttflattery
‎12-28-2018 12:48 AM
Authorize.Net Expert
Posts: 75
Registered: ‎07-27-2016

Re: How to set response type to JSON for the GetTransactionDetails method


@Renaissance wrote:

There is no need to set anything. The response is in Json format by default. 


NOTE: The result in JSOn by deault as mentioned by @Renaissance in-case you are using the sdk version 2.0.0-ALPHA or above.

Highlighted
Member
Posts: 9
Registered: ‎12-18-2018

Re: How to set response type to JSON for the GetTransactionDetails method

[ Edited ]

@kikmak42Yes you are right about that JSON response is not supported untillthe 2.0.0 Alpha version which isnt stable enough to be used on production environment as stated at the release link https://github.com/AuthorizeNet/sdk-php/releases/tag/2.0.0-ALPHA , so i guess currently there isnt any way to use it untill the stable verion is released for the php-sdk.

 

Thanks for your response.