Reply
Highlighted
Member
Posts: 1
Registered: ‎01-01-2020

Processing Error

It appears we have had issues for quite sometime now and I am reaching out for help

 

We have use wordpress and have the latest version of WordPress 5.3.2 and the latest php 7.4.1 using Bridge for the wordpress theme and these plugins as follows.

The Basic Server Info Indicates it means the requirements for bridge and uses these plugins below

 

 

We reached out to authorize.net and things would begin working abiet for a few days and then it would go back down again.

 

System Information

Here is an overview of your current server configuration info.

PHP Memory Limit
256 MB
PHP Version
7.4.1
PHP Post Max Size
2048M
PHP Time Limit
6000
PHP Max Input Vars
6000
Max Upload Size
2 GB
SUHOSIN Installed (Not Active or Not Installed)
 

 

 

Akismet Anti-Spam

All-in-One WP Migration With Import

Select Authorize.net Payment Gateway For WooCommerce Authorize.net Payment Gateway For WooCommerence

Better Search Replace

 

Bridge Core

 

Child Theme Configurator

 

Classic Editor

 

Custom Post Type UI

 

LayerSlider WP

 

Rearrange Woocommerce Products

 

Slider Revolution

 

WC - Stop Duplicate Checkouts

WooCommerce

 

WooCommerce Admin

 

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

 

WooCommerce Print Invoices/Packing Lists WooCommerce Print Invoices/Packing Lists

 

WooCommerce Services

 

WooCommerce US Postal Service Webservice Method

 

WPBakery Page Builder

 

WPForms Lite

Highlighted
Moderator
Posts: 102
Registered: ‎06-26-2018

Re: Processing Error

Hi ihoman202

 

Unfortunately you have not provided enough detail to understand the issue you are experiencing. It sounds as though you have a Production environment account and are having some type of issue processing, although that is unclear from your post so I may be incorrect. If this is not related to a Production environment account that was working properly at one time and now is not, please provide greater detail as to the issue you are experiencing.

 

If my assumption is correct, and this is related to a Production account experiencing issues processing via API, please create a support ticket with the relative, detailed information from within your account. Instructions for creating a support case can be found here

 

Please, do not provide Production environment information to a public forum such as this as it is not a secure environment. 

 

Thank you,

Elaine