Reply
Member
Posts: 4
Registered: ‎04-30-2014

SIM Relay Response Not Working

I have been trying to solve this issue for several weeks with absolutely no resolution thus far from Authorize.Net Support.

 

Just a couple of weeks ago, my Authorize.Net Relay Response page stopped working.  Based on my testing, fields are no longer getting posted back to my Relay Response screen.  Nothing in my code base has changed.

 

A few years ago, I encountered an issue where Authorize.Net apparently changed their API thereby causing my code to break as well due to some field changes or field length limitations.  I am wondering if something in the Authorize.Net API has changed once again.

 

Here is the test page I have been using for tesitng my SIM Relay Response: TestSIMForm

 

I am hooked up to the Sandbox SIM screen so any SIM credit card values such as 411111111111111 or 4222222222222222 will work.

 

Please advise.

 

Thanks. 

 

Highlighted
Expert
Posts: 4,525
Registered: ‎03-08-2010

Re: SIM Relay Response Not Working

[ Edited ]

Did you try posting to the page?

 

Is this from the code http://community.developer.authorize.net/t5/Integration-and-Testing/Unable-to-read-Relay-Response-PO...

 

 

I try posting some data (e.g. 

x_response_code=2

to your relayresponse.asp page and it show There was an error processing this transaction.

Member
Posts: 4
Registered: ‎04-30-2014

Re: SIM Relay Response Not Working

No the relay response screen is directly from Authorize.Net code samples (still in Classic ASP).  If you want to test out the .aspx version of the Relay Response screen, you can try this Url: http://troyracquetclubacademy.net/PaymentResponse.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1

Expert
Posts: 4,525
Registered: ‎03-08-2010

Re: SIM Relay Response Not Working

when I post thing on the link nothing showing on the screen, did you make any change to the page?

Member
Posts: 4
Registered: ‎04-30-2014

Re: SIM Relay Response Not Working

I am discovering a MAJOR problem with the Test SIM example provided by Authorize.Net (at least on .NET v. 4.5):

 

When I post to another ASP.NET Page using the C# SIM Example provided on their site (http://developer.authorize.net/downloads/samplecode/), I receive the following error message:

 

The state information is invalid for this page and might be corrupted.

 

However, when I submit content to another ASP.NET Page using a proper ASP.NET Server-side Submit buttion and set the PostbackUrl, it works perfectly and finds content in the Request.Form collection!!

 

Therefore, I am guessing that I am experiencing this same exact issue in my Relay Response page thus causing the Request.Form collection to always be empty!

 

How do I make Authorize.Net support aware of this major problem and obstacle???

Expert
Posts: 4,525
Registered: ‎03-08-2010

Re: SIM Relay Response Not Working

[ Edited ]

so you are not using asp. and using asp.net webform

then you need to set this to false

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.web.ui.page.enableviewstatemac%28v=vs.110%29.aspx

on both the submit and relay response page.