Integration and Testing

Authorize.Net API questions and help with your payment integration.

Reply
Member
Posts: 3
Registered: ‎02-03-2021
Accepted Solution

Webhooks stopped working on Sandbox and Live

Hi everybody. Here is the issue:

From November 2020 my webhooks stopped working, endpoints are there, but I'm not getting any data from authorize.net. I didn't make any changes, it just stopped working. I tried to recreate that endpoints and nothing is changed. Thanks everybody in advance


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author lendon1112
‎02-09-2021 01:22 AM
Administrator
Posts: 170
Registered: ‎11-29-2017

Re: Webhooks stopped working on Sandbox and Live

Here are a few things to check:

 

1. In your webhook settings, disable to endpoint. Once it is disabled try the "Test Webhook" button. Is it successful? Do you see the request on your end? What do your logs say?  (Don't forget to re-enable it in your settings).

 

2. Set up a parallel test endpoint, such as http://webhookinbox.com/. Does the test endpoint receive the webhook?

 

3. Check that you are not in test mode. Transaction related webhooks are not sent when the account is in test mode.

View solution in original post


All Replies
Solution
Accepted by topic author lendon1112
‎02-09-2021 01:22 AM
Administrator
Posts: 170
Registered: ‎11-29-2017

Re: Webhooks stopped working on Sandbox and Live

Here are a few things to check:

 

1. In your webhook settings, disable to endpoint. Once it is disabled try the "Test Webhook" button. Is it successful? Do you see the request on your end? What do your logs say?  (Don't forget to re-enable it in your settings).

 

2. Set up a parallel test endpoint, such as http://webhookinbox.com/. Does the test endpoint receive the webhook?

 

3. Check that you are not in test mode. Transaction related webhooks are not sent when the account is in test mode.

Member
Posts: 3
Registered: ‎02-03-2021

Re: Webhooks stopped working on Sandbox and Live

Thanks for reply, by sending test webhooks I found the problem, it was on my server side.