Reply
Member
Posts: 3
Registered: ‎02-01-2019

no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

I've created a Signature Key but there is no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post.

 

What is required to get the x_SHA2_Hash field to be populated?

Member
Posts: 8
Registered: ‎10-12-2014

Re: no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

Were you able to figure this out? I'm experiencing the same issue, and support was unable to help with this.

Member
Posts: 8
Registered: ‎02-22-2019

Re: no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

I'm having a very similar issue (different API) here:

https://community.developer.authorize.net/t5/Integration-and-Testing/transHashSha2-not-present-in-AP...

 

So far, no useful response.

Contributor
Posts: 24
Registered: ‎02-26-2019

Re: no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

I too am trying to test using sandbox silent post and am finding that field empty.  To add to the fun the md5 process we've used for decades doesn't match the sandbox's returned X_MD5_HASH value either.  

Posts: 2,765
Topics: 57
Kudos: 270
Blog Posts: 67
Registered: ‎12-05-2011

Re: no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

Hello @MinneSnowtain @desiminr61 @gh 

 

What type of transaction are you submitting that is not returning an SHA2 hash in the response?

 

Richard

Contributor
Posts: 24
Registered: ‎02-26-2019

Re: no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

@RichardH 

 

I'm requesting a silent post from authorize.net sandbox back to our testing site. (signed into sandbox account>Account>Under 'Transaction Format Settings'>Silent Post URL>entered a url to our site

Posts: 2,765
Topics: 57
Kudos: 270
Blog Posts: 67
Registered: ‎12-05-2011

Re: no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

[ Edited ]

Hello @MinneSnowtain 

 

Thanks for the reply.  Which API specifically are you calling to create a transaction?  We would like to duplicate if possible so as much detail as possible is appreciated.

 

Richard

Contributor
Posts: 24
Registered: ‎02-26-2019

Re: no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

[ Edited ]

@RichardH 

 

no api, just post data to https://secure.authorize.net/gateway/transact.dll and after processing payment it is suppose to silent post back to us so we can record the payment results. (and that post url has been changed to https://test.authorize.net/gateway/transact.dll for sandbox testing)

Posts: 2,765
Topics: 57
Kudos: 270
Blog Posts: 67
Registered: ‎12-05-2011

Re: no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

@MinneSnowtain 

 

It appears you're using our older AIM method.  Could you provide a sample transaction request with any sensitive information removed?  Please also include your sandbox API Login but not your transaction key.

 

Richard

Contributor
Posts: 24
Registered: ‎02-26-2019

Re: no data in x_SHA2_Hash when using Silent Post

@RichardH 

 

Absolutely but why?  Can't you guys just populate that returned field with the correct hashed string instead of leaving it empty?  or fix the X_MD5_HASH returned value.